Tillbaka till granskningar Spara som favorit

Hälso- och sjukvårdskuratorsexamen Bedömningsområde: FörutsättningarResurser

Tillfredsställande
Publicerad: 2021-10-12
Lärosäte: Stockholms universitet
Ämne: Hälso- och sjukvårdskuratorsexamen omg. 3
Typ av granskning: Prövning av examenstillstånd

FörutsättningarResurser

Det finns tillgång till en stabil och ändamålsenlig infrastruktur. De tillgängliga resurserna utnyttjas effektivt för att hålla en hög kvalitet i verksamheten.

Enligt ansökan kommer studenterna ha tillgång till lärosätets digitala resurser, så som lärplattform och databaser för forskningspublikationer. Då institutionen under år 2021 flyttar till mer ändamålsenliga, nybyggda lokaler kommer dessa även att vara anpassade till studenter och medarbetare med funktionsvariationer samt erbjuda god tillgång till studieplatser, datasalar, bibliotek etc. De nya lokalerna möjliggör också en pedagogisk utveckling med hjälp av till exempel Active Learning Classrooms.

Studenter med behov av extra stöd i studierna erbjuds enligt ansökan detta i form av Studie- och språkverkstaden. En studievägledarfunktion är tillgänglig för samtliga studenter. Sammantaget anser bedömargruppen att det finns en god infrastruktur för studenterna och att de tillgängliga resurserna utnyttjas på ett ändamålsenligt och effektivt sätt. Utifrån intervjun med fakultetsledningen framkom även att tillräckliga ekonomiska resurser kommer att tillhandahållas för utbildningen.

Kontakta utvärderingsavdelningen:
Utvärderingsavdelningen (e-post)